Espai Adherits

Gràcies per formar part d’aquesta iniciativa social. Cal que siguem molts per tenir una força dissuasòria per aturar els projectes que amenaçen la integritat de la ciutat de Barcelona. En especial la destrucció de l’Avinguda Diagonal, projecte que dona nom a l’Associació. Per això, la teva firma ens ajuda a tenir més veu i pes per a defensar els icones més més represntatius de la nostra ciutat.

Però això no acaba aquí, llegeix més per saber com pots participar de manera activa en el esdevenir de la Plataforma.

Comparteixes la nostra visió : Dona a conèixer la Plataforma

És necessari que tothom estigui al corrent de la crítica situació a la que s’enfronta la ciutat de Barcelona. Ajuda’ns a fer pendre consciència ciutadana. Els adherits sou la força que legitima la nostra lluita i mai no en serem suficients si es tracta de defensar els valors ubanístics de la ciutats. 

Donació Solidària

Per primera vegada a la nostra història, hem creat una plataforma de recaudació de fons per a tal de fer sostenible el projecte Salvem la Diagonal. Pots fer-ho fent click Aquí o ves a https://salvemladiagonal.cat/donacions/

Fent una aportació solidària ens estàs ajudant a seguir defensant Barcelona de forma eficaç i independent. La nostra Plataforma no accepta subvencions públiques ni aportacions econòmiques de partits polítics.

Colabora amb la redacció

Estem en constat actualització. Busquem estar al dia de totes les novetats que guarden relació amb la urbanística de Barcelona. D’igual manera estem oberts a qualsevol sugerència, notícia, aportació, informació, divulgació o debat que pugui enrequir i fomentar els valors de l’Associació.

Creus en el teu punt de vista? Redacta un article d’opinió i envia’l a salvemladiagonal150@gmail.com per a que nosaltres el fem públic.