SOS BARCELONA: PER QUÈ VOLEU DESTRUIR LA DIAGONAL?

SOS Barcelona

Nova versió del SOS Barcelona, aquesta versió en català i amb nou contingut.

Portada SOS Barcelona

SOS Barcelona

Els membres de la Plataforma Salvem la Diagonal hem realitzat una publicació en castellà, anomenada “SOS Barcelona. Ocho años de destrucción masiva”. Creiem, que és imprescindible fer arribar el gran problema que pateix la ciutat més enllà de Catalunya. Aquesta publicació s’ha fet arribar a mitjans de comunicació nacionals i internacionals, ambaixades, personalitats polítiques, col·legis, diferents partits polítics, etc.

Com seria Barcelona si la Colau no hagués existit?

En aquest darrer díptic, ens preguntem com seria la nostra ciutat si l’actual alcaldessa, Ada Colau, no hagués passat per l’alcaldia. Estem convençuts que l’amenaça del tramvia no existiria.

Dissortada Barcelona

Ha arribat la darrera publicació de la Plataforma Salvem la Diagonal. En aquesta dissertació, -ideada i executada per l’honorable president de la Plataforma-, fem retrospectiva i repassem la història antiga i recent de Barcelona, desgranem com ha estat governada Barcelona els últims 80 anys, des dels alcaldes en temps de dictadura, fins al recent govern d’Ada Colau. Quin és el balanç final? Quina ha estat l’època més daurada per la ciutat? Ha quedat enrere aquesta etapa gloriosa. Hi ha algun culpable?

L’assumpte del tramvia a Barcelona encara té matisos tenebrosos. Com hem arribat fins aquest punt? Hi ha solució? Responem a aquestes i a moltes altres qüestions en aquesta crònica la qual hem anomenant “Atac a una de les ciutats més boniques del món”. Un escrit amb esperit reivindicador i altruista en vers a la capital catalana i els projectes destructius que planen sobre la nostra meravellosa ciutat.