Qui som

NOMÉS SOM CIUTADANS!

Els membres de la Plataforma Salvem la Diagonal som ciutadans que estimem el nostre país i la seva capital. Actualment sentim una preocupació que mai havíem sentit, doncs sobre Barcelona hi planen amenaces en forma de projectes destructius que, si es duen a terme, la ciutat sofrirà pèrdues irreparables. El nostre únic interès és que els ciutadans puguin gaudir de Barcelona en el seu màxim esplandor i convertir-la en el que és: un dels icones més importants d’Europa i del món. No aspirem a transformar les conviccions polítiques dels ciutadans, sinó a permetre’ls que puguin conèixer el que està succeïnt a Barcelona i puguin escollir de manera lliure que és el que consideren millor per a la ciutat. Per això, el nostre objectiu és Barcelona i les persones que hi viuen, no les entitats governamentals.

La Plataforma Salvem la Diagonal ha nascut per fer front a aquesta situació. Lluitem per salvar Barcelona del tramvia per la Diagonal i altres  projectes empobidros que atempten contra la urbanística de la ciutat.

 

MISSIÓ

La nostra missió és liderar un canvi a Barcelona. Vetllem i defensem la ciutat per que els els ciutadans puguin viure-la i gaudir-la en el seu màxim esplendor.

VISIÓ

La gestió actual no és l’adequada. Creiem que una  Barcelona, adaptada a les necessitats que exigeix el moment, és possible. Volem contribuir a fer prosperar la ciutat per tal d’enriquir la vida de tothom que té un vincle amb Barcelona.


VALORS

Vetllem per una Barcelona sosteniblemodernaciutadananetaresponsablejusta i segura.

Som una “associació civil sense ànim de lucre” registrada el mes de març de 2016 al Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya. Els fundadors érem quatre i ara ja en som uns quants centenars. Cal que siguem molts per tenir una força dissuasiva per aturar els projectes que amenacen la integritat de la ciutat de Barcelona. En especial la destrucció de l’Avinguda Diagonal, projecte que dona nom a l’Associació, atès que el ferrocarril urbà que es vol construir, amb les seves vies, cables i catenàries destruirà per sempre un dels valors més una de les icones més representatives de Barcelona.

Aquí i ara us demanem la vostra adhesió. En qualitat de barcelonins, de catalans o, senzillament, de ciutadans del món amb sensibilitat urbanística i convivencial.

Endavant Ciutadans: Salvem La Diagonal! Salvem Barcelona!