Qui som

NOMÉS SOM CIUTADANS!

Els membres de la Plataforma Salvem la Diagonal som ciutadans que estimem el nostre país i la seva capital. Actualment sentim una preocupació que mai havíem sentit, doncs sobre Barcelona hi planen amenaces en forma de projectes destructius que, si es duen a terme, la ciutat sofrirà pèrdues irreparables. El nostre únic interès és que els ciutadans puguin gaudir de Barcelona en el seu màxim esplandor i convertir-la en el que és: un dels icones més importants d’Europa i del món. No aspirem a transformar les conviccions polítiques dels ciutadans, sinó a permetre’ls que puguin conèixer el que està succeïnt a Barcelona i puguin escollir de manera lliure que és el que consideren millor per a la ciutat. Per això, el nostre objectiu és Barcelona i les persones que hi viuen, no les entitats governamentals.

La Plataforma Salvem la Diagonal ha nascut per fer front a aquesta situació. Lluitem per salvar Barcelona del tramvia per la Diagonal i altres  projectes empobidros que atempten contra la urbanística de la ciutat.

Som una “associació civil sense ànim de lucre” registrada el mes de març de 2016 a la Conselleria de Justícia de la Generalitat de Catalunya. Els fundadors érem quatre i ara ja en som uns quants centenars. Cal que siguem molts per tenir una força dissuasòria per aturar els projectes que amenaçen la integritat de la ciutat de Barcelona. En especial la destrucció de l’Avinguda Diagonal, projecte que dona nom a l’Associació, atès que el ferrocarril urbà que es vol construir, amb les seves vies, cables i catenàries destruirà per sempre un dels valors més una de les icones més representatives de Barcelona.

Aquí i ara us demanem la vostra adhesió. En qualitat de barcelonins, de catalans o, senzillament, de ciutadans del món amb sensibilitat urbanística i convivencial.

Endavant Ciutadans: Salvem La Diagonal! Salvem Barcelona!