NOMÉS SOM CIUTADANS!

Els membres de la Plataforma Salvem la Diagonal som ciutadans que estimem el nostre país i la seva capital. Actualment sentim una preocupació que mai havíem sentit, doncs sobre Barcelona hi planen amenaces en forma de projectes destructius i empobridors que, si es duen a terme, la ciutat sofrirà pèrdues irreparables.

La Plataforma Salvem la Diagonal ha nascut per fer front a aquesta situació. Som una “associació civil sense ànim de lucre” registrada el mes de març de 2016 a la Conselleria de Justícia de la Generalitat de Catalunya.

Els fundadors érem quatre i ara ja en som uns quants centenars. Cal que siguem molts per tenir una força dissuasòria per aturar la destrucció de l’Avinguda Diagonal atès que el ferrocarril urbà, amb les seves vies, cables i catenàries destruirà per sempre un dels valors més una de les icones més representatives de Barcelona.

Aquí i ara us demanem la vostra adhesió. En qualitat de barcelonins, de catalans o, senzillament, de ciutadans del món amb sensibilitat urbanística i convivencial.

Endavant Barcelona! Salvem la Diagonal!