Barcelona aprova crear una comissió d’estudi sobre les diferents solucions de transport públic per la Diagonal

ACN Barcelona.-El ple de l’Ajuntament de Barcelona ha aprovat aquest divendres per unanimitat una proposició del PDeCAT per crear una comissió d’estudi no permanent sobre les diferents solucions de transport públic per l’avinguda Diagonal. El govern municipal ha insistit en la seva aposta per la connexió del tramvia com la millor alternativa per reduir la contaminació i connectar la ciutat amb els municipis de l’Àrea Metropolitana, mentre que l’antiga Convergència ha defensat l’opció del bus elèctric. La tinenta d’alcaldia d’Ecologia, Urbanisme i Mobilitat, Janet Sanz, ha recordat al PDeCAT que l’Ajuntament té el suport en aquest projecte del Govern de la Generalitat.

En concret, la proposició del Grup Demòcrata que s’ha aprovat subratlla que aquesta comissió haurà d’estudiar i avaluar totes les solucions tècniques per a la connectivitat del transport públic a l’avinguda Diagonal entre Francesc Macià i les Glòries, “prenent en consideració totes les alternatives possibles, inclosa la integració de la D30 en la Nova Xarxa de Bus totalment implantada”. En aquest sentit, s’avaluaran tots els estudis necessaris sobre aquesta qüestió. La comissió estarà presidida per un regidor escollit pel plenari a proposat de l’alcalde i estarà integrada per dos regidors de cada grup. El calendari de treball serà d’un màxim de sis mesos i les sessions seran públiques. Les conclusions s’hauran de debatre i aprovar al ple.

http://www.lavanguardia.com/local/barcelones-nord/20170331/421340722691/barcelona-aprova-crear-una-comissio-destudi-sobre-les-diferents-solucions-de-transport-public-per-la-diagonal.html

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *